GLAD MIDSOMMAR!

vädret har ju inte varit det bästa precis, så dagens outfit har bestått av min nya älsklings kofta och jeansleggins. fast solen har tittat fram lite trots allt. annars idag så har jag och syrran varit och plockat blommor, jag har åkt mini cross för första gången och det var sjukt jävla skoj, vi har ätit jätte god mat, varit ute till sjöss med surfingbrädan, varit vid forsen, gjort tårta, gjort midsommar kransar och bara chillat. dagen har varit kanon!
 


 

ikväll eller typ om en timme så ska vi ta bilen och åka och kolla på ett ställe om vi ser någon björn. det finns tydligen en björn här uppe som gömmer sig bland skogarna, och det är jätte många som har sett den. så jag hoppas att jag också får se den. jag har liksom aldrig sett en vild björn förut, är det någon som har det?

xoxo


 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna