har precis ätit kladdis med vanilj glass, snacka om gott! fast nu känner man sig helt uppblåst som en ballong. och så får man dåligt samvete. ibland önskar man att kunde äta hur mycket som helst utan att bli tjock alltså. aja nog pratat om det. ikväll blir det antingen filmkväll eller pokerkväll mer gänget.

och just det jag har glömt att berätta vad vi gjorde igår. vi var hemma hos filip och såg fredag den 13:e, och konstigt nog blev jag inte rädd. jag som till och med kan stor tjuta för att jag är så rädd. jag kanske ska nämna vilka vi va igår, det var jag bea casper pontus filip emma moa jojjo och robin. nu när jag nämnde robin kom jag och tänka på hur dum han var mot oss (eller snarare mig) för han sköt med jävla soft air gun på mig, mina fötter, mina lår och mitt ass snacka om att det gjorde ont. idag ska han fan få igen den …

haha, när kommer massa bilder från idag.
PUSS

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna