jag fick en super bra idè av en tjej som tyckte att jag skulle skriva lite om mig själv och mitt liv. så därför gör jag det nu. läs and enjoy!

allmän fakta
jag heter hanna och är 15 år, bor i en liten håla som kallas söderköping eller ja rättare sagt ödeköping. på min fritid umgås jag oftast med alla mina underbara vänner, tränar fotboll och handboll och shoppar. jag älskar smink, shopping, naglar och allting som har med utseendet att göra. jag tycker att det är roligt att ta hand om mig själv och fixa och dona. och så älskar jag att sjunga och stå på scen, det är så jäkla roligt!

och jag älskar sveriges huvudstad stockhom (om ni inte vid det här laget visste det) lätt att jag ska bo där när jag flyttar hemifrån alltså. dela en lägenhet med en tjejkompis och bara leva livet.

min barndom
jag föddes uppe i norrland (vilket inte så många vet) i hudiksvall som det kallas. faktiskt så skäms jag lite över att jag är norrlänning haha, jag önskar att jag var född i NY eller någonting coolt place istället. något jag ska tänka på när jag skaffar barn sen haha, skämt och sido. ja som sagt föddes där, flyttade sen till varberg där syrran är född. sen kom vi på något sätt till söderköping, och har bott här i ca 10 år nu. dock inte i samma hus, vi har flyttat en gång innan vi bor här där vi bor nu.

jag har brytit båda benen också för er som är intresserade haha. lite rolig fakta sådär, en gång var det min syrras fel och den andra gången var det pappas fel så aa.

och redan när jag var liten så sjöng jag mycket, haha kom på egna låtar. ni ska bara se filmerna vi har från när jag är liten. jag står och sjunger inför närmsta släkten och lossas har en mikrofon och grejer, så jäkla roligt är det. och jag kommer bara på låtarna när jag står där främme haha så jävla fail.

resor
jag har spenderat största delen utomlands i USA, jag har varit där fyra gånger tror jag om jag räknat rätt. och har varit överallt där, i hollywood, los angels, new york, las vegas, miami, washington och ja överallt som sagt.

min underbara familj
min familj består av min pappa som jobbar på holmen skog, fråga mig inte med vad för det har jag ingen riktig koll på haha. han är typ en jaktfantast! sen har vi min mamma som jobbar med smycken och nyttig choklad (tro det eller ej, men det är faktiskt sant) så det är super bra att hon säljer nyttig choklad för det innebär att jag får äta tre bitar choklad varje dag utan att ha dåligt samvete, vilket jag annars är expert på att få om jag äter godis och sånnt. sen har vi min syrra också hon går i sjuan och är världens envisaste unge jag känner, men ibland är hon faktiskt rätt så bäst. och just det får ju inte glömma min söta lilla hund hilton, det är en tax.

och så har jag en underbar pojkvän som heter pontus lindercrantz.
han är bonde och jag är stadsbo.

hoppas ni tyckte att ”min lilla berättelse om mig själv” var bra. och förhoppningvis så lär ni känna mig lite mer kanske. aja här kommer några gamla bilder från min barndom
PUSS

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna