har precis haft en riktigt jobbig ”catfight” med syrran. jag garvade ihjäl mig & skrek: det gör ont på riktigt! men hon trodde mig ju inte eftersom att jag skrattade så dant. så nu har jag ont i halsen (eftersom att jag skrek, om ni inte kunde lista ut det själva) och ont i huvudet (eftersom att det fick ta emot ett tjugotal bitchslaps för ca 5 minuter sedan)

imorgon väntar ännu en sovmorgon förhoppningsvis, samt mammas hemsida som jag ska designa och sen ska jag även fota och styla mamma. kanske ska fixa sis hår också.

nej, nu tänkte jag lägga mig i sängen. dock inte brevid min söte lille hilton som myste där nyss .. han sprang upp för det var någon som plingade på dörren. en riktigt fet diss där alltså!

puss & godnatt

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna