här kommer ett tips för sjukt len hy i ansiktet som säkert alla vet om, men kanske inte att man ska kombinera alla tre på samma gång? jag kommer dock inte skriva om hur jag fixar mitt hår för det har jag redan gjort den gång (http://hannalicious.devote.se/category/583393/tips_45689.htm?page=2) och jag gör inget speciellt med det liksom. typ borstar, tuperar eller använder dust it, värmeskyddar och sen plattar. that's it!

för len och rengjord hy:
1. börja med att rengöra porerna, det gör du genom att koka upp lite vatten och sedan lägga ansiktet över ångan så att porerna öppnas, så ska man stå i ca 3-5 min och ha gärna en handduk över dig själv och kastrullen för det ger bättre effekt då.

2. efter det så ta en ansikts scrub, absolut inte någon slags scrub som är för kroppen för kornen är för stora då. utan det ska vara en face scrub. och applicera sen scrubbet i ansiktet med små rörelser, låt verka i typ 1 min och sen skölj bort med ljummet vatten.

3. och till sist så tar man en ansiktsmask och lägger på sig & där står det ju oftast på baksidan hur den ska användas, hur länge man ska ha den på sig osv.

efter att man har kombinerat dessa tre olika ansiktsrengöringar så är ansiktet babylent i minst 4 dagar framåt, så var mitt iaf. till och med efter nyårssminkningen!
LOVE

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna