en av sju oufits jag hade på middagarna varenda kväll, rätt jobbigt att klä upp sig varje kväll men det var det värt!

kryssningen har varit fabolulicious, det har varit super bra väder och äckligt varmt vissa dagar. jag hade ångest innan och trodde att det skulle bli jätte kallt. men det kan ju lova att det inte blev! det har varit strålande sol varendaste dag.

& jag har träffat massa nya kompisar som är super gulliga! och andra som var riktigt jobbiga och inte riktigt förstår vad (jag vill inte ha med dig och göra, sluta följ efter!) betyder.

jag har massor att berätta senare, just nu blir det bara en snabb update sitter i tumbas lägenhet här i florida. vi ska vidare mot texas där jag kan uppdatera hur mycket jag vill så ni får updates om ca 3 dagar och jag saknar alla från kryssningen jätte mycket, det känns jobbigt att veta att jag troligen aldrig kommer träffa dom igen.
LOVE

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna