sorry för tråkiga och gamla bilder (en vecka dock haha) men jag har inte lagt in några från kryssningen än förutom den där randombilden ni fick se förut idag, igår för er? skit samma. ligger just nu på hotellrummet i atlanta efter en tio timmars bilresa ifrån florida, dock kändes den bara som 3 timmar vilket är GREAT! nu ska jag sluta tårka mina tårar över att jag kommer komma hem lika blek som när jag åkte om inte usa får en värmebölja och bestämmer sig för att ge texas en hel del solsken så att jag kan få vara lika brun som jag är nu.

sen ska jag försöka sluta vara deppig över de super sköna grabbarna jag har träffat som jag förmodligen inte kommer se igen. men det är svårt, tänk att man kan tycka om några så mycket på så kort tid, det är rätt sjukt. i miss you guys

nu är det time for sleep så hörs vi imorgon eller på måndag, tisdag erat fall?! tidskillnaden gör mig confusted, fan jag får sluta lägga in engelska hela tiden jag blir bara ledsen ..
LOVE

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna