17 januari idag klev vi ombord på båten, och mycket mer än så gjorde vi väl inte. vi gick runt och kollade på allting och båten var BIG. vi gick vilse hela tiden och var helt förvirrade, sen på kvällen var det middag med casual klädsel. och efter middagen gick jag upp på däck och träffade två killar från new york som jag snackade lite med.

18 januari första dagen var vi hela dagen på båten och det var inte roligt att vakna upp idag kan jag lova då man kände hur hela båten gungade och man blev sjösjuk, men jag orkade i alla fall upp för en springtur på däck men sen låg jag och mamma ute och solade hela dagen med full service från sis och pappa då vi inte klarade att gå ner i båten där det gungade så att man mådde illa. och vädret var amazing, och vi var tvugna att ha frisk luft så vi låg i solen hela dagen och bara slappade och så tog jag och syrran några tripper till glassmaskinen. på kvällen gick vi på en fantastisk is show i ishallen på båten. sen var det lite coctailparty för xoai gänget i ett konferensrum, jag och syrran minglade runt lite och träffade då mckayla och mckinley, samt dante och brandon + deras familj. sen var det dags för kaptens middagen och klädseln var förstås formell då så alla var riktigt uppklädda.

efter middagen gick syrran och la sig och jag drog till the living room (ett rum för ungdomar där no parents were alowed) träffade då en brasiliansk kille som jag snackade både spanska och engelska med, men han var jobbig så jag drog en vit lögn, sa att vi kunde träffas senare och smet iväg och kom inte tillbaka haha.

19 januari idag kom vi till belize en liten ö, det var ingenting att se. det vara bara skabb, men jag fick med mig fem stycken jätte snygga armband.

framåt kvällen kom dante och brandon och frågade mig om jag ville hänga med på poolparty and of course i wanted to. så det blev först lite tävlingar i poolen och då gjorde jag bort mig riktigt rejält kan jag lova. alla trodde att “the swedish girl” inte kunde simma, den storyn berättar jag senare. sen blev jag sittandes i bubbelbadet och pratade massa med alla mest med dante och sen var det dags för party i the fuel. as bra musik och en hel del dans. basket blev det också, men det blåste så jäkla mycket så jag hängde mest med dante.

20 januari idag kom vi till costa maya en väldigt trevligt ställe i mexico. vi tog bussen till en vacker beach och låg där hela dagen när vi kom tillbaka till båten var det dags för middag igen. och kvällen spenderades på ett disco i the fuel, haha no comments about that.

21 januari idag vaknade vi upp i cozumel en väldigt vacker ö som tillhör mexico. först låg jag och mamma på stranden medans min syrra och pappa var ute och snorklade sen hyrde vi en bil tillsammans med steve och bonnie och åkte runt ön. vi var även på en restaurang där vi firade mamma (som fyllde år idag) det var as kul.

när vi kom tillbaka till båten fixade vi oss och sen gick vi på en show som hette once opon a time den var skitbra! sen middag och efter det kom killarna igen och frågade om vi var på att dra upp till the living room så vi var där, och det var roligaste kvällen alltså. vi var ute och letade efter en liten skitunge vid namn jordan 12 årr som jag skulle bitchslapa pga hans lögner, han påstod att jag och han hade maked out in the hot tob. när jag fick höra det var jag lite arg kan jag ju tala om jag bara what?! tror ni seriöst att jag har hånglat med en liten 12 årig kille.

aja efter jordan förföljandet så blev det en lååååång kväll i the living room, jag lärde killarna vals och bugg och ja det var svin kul.

22 januari idag var det sista dagen på kryssningen vilket kändes riktigt tråkigt, jag har haft så jäkla roligt det här dagarna så ni anar inte. det är så tråkigt att veta att jag aldrig kommer att få träffa dessa roliga och gulliga människor igen. visst vissa kanske jag kommer träffa men ändå, vilket fall idag så låg jag och syrran i solen hela dagen.

på kvällen träffade jag en super trevlig och söt tjej som hette carisa varför träffade jag henne sista dagen? vi var så lika, hade samma intressen och allting. så vi umgicks en hel del av kvällen innan pyjamas partyt för det var vi ju tvugna att gå på, sista liksom. men det var ingen som hade pyjamas haha. efter partyt var det dags att säga hejdå till alla och vi bytte emails and so on.

sen har jag varit med om en hel del kulturkrockar och pinsamma saker som jag berättar senare.
LOVE 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna