jag vet inte hur jag ska göra med the carrebean cruise, vill ni bara se bilder? eller ska jag göra som ett inlägg för varje dag och berätta vad jag gjorde och samtidigt visa bilder från varje dag? det är ni som bestämmer & ju snabbare ni skriver hur ni vill ha det desto snabbare kommer inläggen upp då jag vet hur jag ska lägga upp dom.

annars kom vi precis hem från walmart jag hittade ett par miley cyrus designade leopardleggins, värmeskydds spray för håret och en svart cardigan. imorgon blir ska vi upp tidigt för att ha en shopping dag & bonnie har sett till att det finns forever 21 dit vi ska, det är det ända jag begär sen är jag nöjd. så jag ska försöka hitta en paljett bandue bikini/bh. jag har massa idèer om den och det är ingen annan som har en sån vad jag vet iaf. so that´s good!

nu ska vi hoppa i hot tuben utomhus i guess det ska bli så mysigt, sen blir det paradise hotel för hela slanten innan det är dags att sova.
LOVE
 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna