äntligen är jag hemma efter den låånga flygresan, eller jag kom hem igår men kunde tyvärr inte uppdatera då i fall att mina kompisar skulle kolla in på bloggen för jag drog nämligen en vit lögn och berättade för dom att jag skulle komma hem imorgon.

första dagen i skolan var seg, och jobbig jag har kommit efter en hel del. så det blir väl inte värsta bloggveckorna framöver för min del. men jag ska försöka få till en dagens outfit varje dag. men det var super roligt att träffa mina efterlängtade brudar igen, jag hann även med en trip till ramunder för att bara säga hej till bästa bea.

nej nu ska jag fortsätta med min krönika, den handlar om våra tjejers bekräftelser av omgivningen. alltså skönhetsideal, självkänsla osv.
LOVE

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna