ops, ingen uppdatering igår, dåligt av mig jag vet. men jag hade fullt upp och idag sov jag till 12, mår inge vidare. ont i huvudet, har pluggat stenhårt och är konstant trött på livet. tänkte bara slänga upp bilderna ovan, visa att jag lever och berätta vad jag hade för mig igår vi hörs senare.

min fredag spenderades tillsammans med bea, vi snackade en hel del och drog iväg och åkte lite skrillor, typ första gången på hundra år känns det som. roligt men kallt var det, när vi kom tillbaka gjorde vi oss en varsin kopp varm choklad förstås och sen fixade vi oss för en middag med moa, emilia och elin.

middag och middag blev det väl inte för dit vi hade tänkt gå var det stängt, så vi gick till en pizzeria istället och käkade. det var gott, men nu efteråt känner man sig som en köttbulle. efter maten runt 10 drog vi till emilias pappa där vi tjejer hade en hejdlöst diskussion om vem av paradise hotel cimon och andreas som är snyggast? ni kanske får se den videon sen som moa smygfilmade haha.

sen gick vi upp mot kullens gjorde massa saker och ja jag orkar inte förklara. en mycket trevlig och rolig kväll kan ja iaf säga att det var, tack allihopa. och tjejer jag älskar er!
LOVE

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna