den här kvällen har varit så jävla tråkig, jag har suttit på focus och snackat i några timmar. jag är verkligen så jävla trött på allting just nu, vill bara bort, vill bli 18 och bara flytta till LA och plugga där, skaffa lägenhet, träffa nya människor, hitta världens underbaraste pojkvän, springa omkring på fester och bara leva livet.

jag orkar verkligen inte med skolan längre, jag orkar inte plugga och jag orkar inte känna stress och press hela jävla tiden pga skolan, jag vill vara fri att göra vad jag vill! och jag vill inte vara deppig och ledsen varenda jävla dag. jag vill inte vara ensam och inte sova ensam. jag vill vara lycklig .. varför just jag?

sorry för ett riktigt deppigt inlägg, men jag måste bara få ut mig allt. och även fast jag skrivit det här så har jag inte fått ut mig allt för det finns så mycket mer som jag bara vill skrika ut. men som jag inte kan göra offentligt .. 

nu ska jag sova, moa sover redan. vi hörs väl imorgon då jag förhoppningsvis känner mig en liten gnutta lyckligare och gladare och inte lika ensam, tråkig, ledsen och deppig.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna