och så har jag fått och förälskat mig i ännu ett plagg, denna gång den blommiga jeans klänningen på bilden ifrån världens underbaraste affär forever 21. hur söt är den inte? jag får ont i magen när jag tänker mig att den finns i min garderob, antigen så klickar jag hem den på direkten eller har jag mage att vänta tills jag åker till usa om ca en månad. det är sånt som märks i guess.

 

har precis ätit hemgjord pizza efter ännu en as soft dag i skolan. idag hade vi spexfoto och it was time for the 80’s! bilder och en liten film får ni se senare idag när jag fått tag på alla bilder. fick precis mejl från milajki också och nu är min blogg uppe på deras hemsida utsedd som the blog of the week, jag är glad!!

 

nu ska jag sätta mig och plugga lite inför nationella som är imorgon ååh, döda mig. jag hatar alla dessa nationellla prov dom är så himla jobbiga .. vi hörs senare med bilder & en liten film från idag. puss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna