sara: måste bara börja med att säga att jag älskar din blogg & hur du klär dig! skulle göra typ vad som helst för att ha din garderob o:

DAGENS FRÅGA?
såg nån bild i ett inlägg för länge sen, där du satt i en soffa och på bordet framför dig stod det en hand där du hade hängt smycken, vart kan man köpa denna smidiga handen?
tack om du svarar på min fråga för jag har en massa smycken jag inte vet vad jag ska göra av.

 

svar: tack så jätte mycket gulliga sara! jag vet vilken bild du menar, och jag köpte min på en affär som heter dollar store och som finns uppe i de stora städerna i norrland, men jag tror man kan få tag på liknande på lager house, mique eller ullared & jag älskar verkligen smyckes handen! det är absolut ett tips till er alla, dock får jag inte plats med alla mina smycken på den ändå, men det är en annan femma. hihi OCH hoppas att du hittar den någonstans!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna