jag har lite dåligt samvete idag, för att jag nästan inte bloggat någonting den här veckan. det blir lite som ett beroende att ha en blogg. men det får ni ta med en nypa salt. jag bloggar när jag har tid och när jag känner för det. men ska försöka att bli lite bättre på det här nu.

 

igår efter skolan åkte jag in till polishuset för att ta passfoto, det blev hur fult som helst. sen mötte jag upp bea på stan för att hitta presenter till amanda, sen blev det att dra hem, byta om, ta bussen ner till stan och sen åkte vi ut till amanda och spenderade kvällen där tillsammans med bea, emilia, nicita och amanda då såklart. vi åt tacos, lekte lite och hade det trevligt.

 

idag har jag haft en liten skönhetsdag, ska ta och måla naglarna nu och sen ska jag sätta mig med lite inlämningsuppgifter till skolan. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. & fyfan vilket tråkigt väder det är ute. herregud, det är maj?! det ska ju vara strålande sol och värme ute nu. men skönt att man drar till usa om en månad. nej vi hörs senare, puss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna