Stina: Hej! Jag undrar… Hur beställer man hem kläder från forever21 och går det ens för vi bor ju i sverige. Åhh, vill värkligen att forever21 ska öpnna i Sverige! btw snyggt collage!

 

svar: hej stina! ja det är klart att det går att beställa hem kläder från forever 21, dock är frakten rätt så dyr, men det är det värt. för att beställa kläder ifrån forever 21 går du in på deras hemsida, forever21.com och sedan skapar du ett medlemsskap där och klickar hem det du vill ha, sen är det bara att följa instruktionerna.

 

och angående om forever 21 i sverige, så har jag hört rykten om att de kommer öppnas någon butik, vet dock inte om det stämmer. och jag vet heller inte om jag vill att vi ska få forever 21 hit till sverige, för det känns ju lite speciellt att åka till usa och shoppa kläder där som ingen annan har liksom. hoppas du blev nöjd med svaret och förstod vad jag menade! puss

 

Josefin: Ville bara säga att jag älskar din blogg och undrar hur lång du är!!

 

svar: tack så hemskt mycket, jag blir så otroligt glad av era fina kommentarer och den bra respons jag får av er läsare. jag är en kort liten blondin som är 162 cm lång, önskade dock att jag var 170.

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna