levis jeansen jag trodde var pappas var tydligen mammas haha, men jag fick dom trots allt och jag satte igång direkt med mitt klippande, till vänster ser ni resultatet och de till höger var från början ett par pirat brallor jag hittade i syrrans garderob, de såg lite förstora ut och de passade mig perfekt så det blev också ett par shorts, de ska bara slitas lite med en rasp.

 

fan vad skönt det känns nu, jag som haft värsta ångesten över att jag inte vill lägga en 500-lapp på ett par jävla jeansshorts. nu är det fixat! annars under denna kväll har jag mått dåligt och sett lite på desperate housewives boxen vi har + gossip girl. nu är det dags för mig att plugga lite spanska, vi har ett fucking nationellt prov i det imorn puss

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna