blir en liten snabb uppdatering med några outfit bilder idag, drog på mig jeans shortsen jag gjorde om och nu ska jag byta om lite raskt och sen bege mig ner mot stan för fotbollsträning skönt med lite träning. sen ikväll blir det att se anna anka söker assistent och hoppas på att magnus ryker.

 

helt underbart med en lååång helg också! dock kommer det bli en plugg helg för mig, vi har rätt mycket inlämningsuppgifter just nu och så kommer jag sakna moa som drog till italien för nån timme sen, hoppas hon får det jätte bra men inte blir allt för brun och fräsch haha. puss

 

OCH IGÅR VAR NI 484 BESÖKARE OCH HELA 1070 VISNINGAR, behöver jag säga att jag är hur glad som helst och att ni är bäst?! keeep up the reading pussgurkor!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna