ååååååh, travis mccoy. vilken puddig! han är så jävla snygg och jag är så kär i hans leende. jag faller hur lätt för helst för karlar som han. en lång, mörk, lite badboy, slarvigt utseende, gärna nån tatuering, hur gullig som helst och värsta charmiga leendet. kan det bli bättre eller? så ser min dröm man ut, fast jag gillar också chad michael murray och rob pattinsons mystiska och romantiska sida. så jag vet inte riktigt, hur ser era drömkillar vs drömtjejer ut? tell me

 

nej nu ska jag sluta drömma mig bort och komma tillbaka till verkligheten. jag har sjukt mycket att göra, så varför sitter jag här och dreglar? nu är det dags att skriva på jorden runt resan, plugga spanska och läsa om en massa svensk allmänbildning. jag döööör på detta!! pusselipuss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna