linn: hejsan, har du några tips på hur man får en fin bränna? du verkar alltid få en sån fin brun färg! din blogg är super bra!

 

svar: jag har väl inget direkt tips, men jag solar alltid helt osminkad, och ren liksom. vilket jag tror är bra och så är det jätte viktigt att åtefukta huden efter en dag i solen, det gör jag alltid och då håller även brännan längre, det bästa är om man har en after sun men en vanlig bodylotion funkar också, sen sägs det vara bra att äta morötter. man ska tydligen få ett bättre och brunare prigment då, vet dock inte om det funkar? dricka mycket vatten är också ett tips. hoppas du blev nöjd med mitt svar, det är bara att fråga på om någonting verkar oklart eller om du vill veta mera. tack för en fin läsare!

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna