1. jag har skönhetsoperat mig (typ)

det var när jag gick i ettan och blev mobbad för mina öron, jag grät varje dag och ville inte gå till skolan. och sen så opererade jag dom två gånger och ena gången låg jag vaken när de gjorde det. läkaren kallade det skönhetsoperation och trodde att det var min mamma som kommit på en story om mina öron bara för att hon tyckte de var fula. men så var ju inte fallet ..

2. jag har kissat utanför vita huset i washington

när vi var i usa för några år sen och besökte washington så blev jag jätte kissnödig när vi åkte omkring och letade hotell och precis när jag kände att nu måste jag gå kissa, så var vi utanför vita huset så jag satte mig där.

3. jag har brytit båda benen

en gång när jag var två år, och en annan när jag var 4 kanske. ena gången körde pappa över mitt ben på något sätt med barnvagnen och andra gången när jag skulle kliva ner från köksbordet på min syrras stol så drog hon undan den.

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna