rl

 

vilken säsongsavslutning av det bästa, glamourösaste programmet gossip girl. chuck som skulle fria till blair är lämnad, förstörd och nerskjuten, gorgina gravid med dan? serena och nates break up, jenny åker bort, lämnar sin familj och dan vill ha tillbaka serena?

 

ni som inte följt gossip girl fattar förstås ingenting. men jag vill just nu inget annat än att det ska bli chuck och blair igen, dom är så perfekta tillsammans, och de kan verkligen inte vara utan varandra, de bråkar, gör slut, men det blir ändå dom tillslut. vi får hoppas att chuck klarar sig och att blair inte hittar någon i paris så att det blir dom igen.

 

nu ska jag duscha, har precis kommit hem från en promenad med moa. sen ska jag bestämma kläder tills imorgon, krypa ner i sängen och se den unga överklassen med en kopp te och choklad. puss

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna