1. för att få bort mörka ringar under ögonen kan man om man vill spara lite pengar och lägga fuktiga tepåsar morgon och kväll på ögonlocken, vill man däremot spendera så är det bara att köpa en kylande ögonkräm, finns på make up store.

 

2. tvätta dina make up borstar så ofta du bara kan, alltså inte varje dag men varje vecka helst. ni anar inte hur mycket bakterier och skit det samlas i smink borstarna, framför allt i foundationborsten. och det är skiten som gör att man får dålig hy och porer.

 

3. för att få bättre lyster i ansiktet, massera ca 5 min varje dag!!

 

4. lägg varje kväll på ett läppbalsam, jag använder mig av elisabeth ardèn 8 hours creme. den är grym och läpparna blir jätte fina och mjuka på morgonen. man kan också ha vasselin för att minska torrheten eller olivolja.

 

5. om du har torra händer ta på dig extra mycket handkräm innan du ska sova och sätt på dig bomullshanskar. sen morgonen efter har du super lena händer, detta går även att göra med fötterna men då är det bomullssockor som gäller.

 

6. skrubba kroppen 1-2 gånger i veckan med peelingskrub och skrubbhandske för att få bort alla döda hudceller, få lyster i hyn, få igång blodcirkulationen.

 

7. BORSTA ALDRIG HÅRET NÄR DET ÄR BLÖTT, HÅRSTRÅNA KAN GÅ AV!! detta är något jag måste lära mig av som har så långt hår.

 

8. när du tvättar håret massera in shampot extra länge, inte gnugga! för att få igång blodcirkulatioen i hårbotten vilket ledare till friskare svall, starkare och längre hår sägs det.

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna