sitter i soffan efter att precis sett säsongsavslutningen av desperate housewives. idag har det varit ännu en jätte skön dag i skolan, jag hade nästan inte en enda lektion. har nästan bara sjungit hela dagen och tränat inför berga gunget och skolavslutningen. det är så himla härligt att inte ha något plugg!

 

och jag läääängtar en massa tills imorgon då alla nior på min skola drar till stockholm, för musem, stan och gröna lund. det kommer bli svin roligt, så det ser vi fram emot. därför är det dags för mig att ta mig till garderoben och hitta kläder så att jag slipper stå stressad och sur imorgon bitti, så vi hörs imorgon innan jag drar med outfit och sådant. puss på er mina söta läsare

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna