gud vilket underbart väder det har varit idag, jag har legat och pressat i solen med massa musik. och skolan var soft som alltid, jag har sjungit hela dagen och bakat kladdis på hemkunskapen. när jag kom hem solade jag som sagt och klippte gräset. och nu sitter jag framför datorn och ser på den unga överklassen med en kopp te och två ostmackor, mums.

 

jag är faktiskt inte så jätte nervös inför imorgon, men jag lär bli det senare ikväll. jag och linnea ska ju sjunga och det blev wonderwall av oasis och be mine med robyn som vi körde på julavslutningen, jag vet lite tråkigt men vår musiklärare tyckte att det var så bra så han ville att vi skulle köra den igen. så varför inte? det är ju såååå roligt att sjunga. nej nu ska jag fortsätta se programmet, puss på er mina älsklingar

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna