en jätte enkel och super snygg outfit som passar perfekt till en sommarkväll. jeans jackan är absolut en favorit i min garderob just nu som går att matcha till allting och som livar upp en enkel svart klänning och likaså alla dessa stora som små ringar som är så snyggt att pryda fingrarna med.

 

annars så sitter jag och inte gör så mycket faktiskt. vi spelade lika mot ringarum, och resten utav dagen spenderade jag hos moa tillsammans med emilia och emma, vi låg och stekte i solen, åt gott och badade. och så är jag riktigt glad för jag fick precis ett mejl av en killkompis från usa som skrev att han också ska dit vi ska nu när vi åker, så då får jag träffa honom också. vilket ska bli jätte roligt.

 

för övrigt så kan jag inte riktigt fatta att jag sätter mig på ett flyg tidigt på fredagmorgon och beger mig till usa. jag har liksom inte riktigt fått in det i min lilla hjärna än, men jag kommer snart få panik för att jag inte vet vad jag ska ta med mig för kläder. det är så jobbigt att packa och inte ta med sig för mycket .. men men nu tänkte sätta mig framför tvn, vi hörs puss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna