jag skulle väldigt gärna vilja se ut så här imorgon, då skulle allt vara klappat och klart. nu måste jag springa omkring och bli helt hysterisk för att jag inte vet vad jag ska ha på mig. tur att bea kommer snart och får hjälpa mig lite. jag längtar massivs till avslutningsmiddagen imorgon men jag är orolig för att mina klackar är för höga och att mitt hår kommer bli fult om jag lockar det. ja, hur ska jag lösa detta?

 

annars så har det varit ännu en slapp dag i skolan, och jag har sjungit och tittat på film hela dagen. riktigt roligt faktiskt. imorgon har vi berga staffeten, städning och körträning i kyrkan, det ser jag fram emot. alltid lika roligt att sjunga i kyrkan, för det låter så fint. vi ses kanske senare, kisses

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna