klockan är fyra och jag har suttit uppe hela natten tills nu. skolavslutningen var sorglig, och jag kommer verkligen sakna alla så himla mycket. jag trodde verkligen inte att jag skulle göra det, men nu när man inser att man aldrig mer kommer träffa vissa människor så är det så himla sorgligt. så det blev en hel del tårar i kyrkan.

 

förövrigt så blev jag väldigt positivt överraskad för mina betyg och så fick jag ett stependium i musik. direkt efter skolavslutningen drog alla nior iväg till någon skjutbana där vi spenderade hela kvällen, med att tävla och äta gott och jag måste säga att jag var grym på att skjuta lerduvor, men det ligger väl i blodet eftersom att pappa är jägare haha. kvällen var super mysig och den slutade med att alla gick omkring och grät och kramade om varandra.

 

jag hade gärna gått ett år till med allihop, för det är nu man liksom kommer så nära varandra. nu i slutet. man har inte tagit vara på tiden på samma sätt innan, inte haft samma gemenskap. men men, nu börjar nya äventyr och gymnasiet väntar i höst. nu ska jag packa det sista och sen bär det av mot flygplatsen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna