klockan är halv fem på morgonen, jag kan inte sova, det är jätte varmt på hotellrummet, och bilar bullrar utanför. förutom det så är det jätte bra här, san fransisco är nog en av världens vackraste städer det är jätte fint med alla backar, kullar och havet. på tal om backar så är husby backe ingenting mot för det här. det är hur branta backar som helst.

 

igår när vi kom till hotellrummet bytte vi om och sen gick vi runt och kollade på lite. gick förbi världens krokigaste gata och såg jätte vackra vyer. dock syns inte det på bilderna, för det var för ljust så kameran kunde inte fota kontrasterna liksom, vilket var lite tråkigt. vi gick också och käkade på en av alla kinarestauranger i kina town och portionerna var enorma.

 

annars så gick flygresan jätte bra och jätte snabbt, dock fick vi vänta hur länge som helst för att komma in i usa och för att få tag på hyrbilen. men nu är vi klara med allt sånt och kan bara slappa. eller ja slappa och slappa, det blir en hel del walking så det är bara på med conversen. hoppas ni där hemma också har det bra, för det har jag iaf och jag lääääängtar galet mycket tills vi drar till någon shopping mall och bara shoppar loss. det är min passion det där! haha puss på er

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna