där kom lite flera bilder från dessa senaste dagar. nu har vi precis varit och handlat lite på k-mart som ligger precis vid hotellet. jag hittade ett blått nagellack och en hjärtring. det blev ingen mexikansk mat tack o lov, vi köpte kycklig och potatis sallad istället, mums. äntligen börjar jag komma in i californien tid, det skiljer ju 9 timmar så det är rätt svårt att komma in i rätt tid.

 

imorgon vet jag inte riktigt vad vi hittar på, hoppas på en slapp dag med sol och bad vid hotellet. behöver få lite färg nu faktiskt och här i chico är det hur varmt som helst. det var 97 grader idag, vet inte vad det motsvarar i cellcius men det är riktigt varmt iaf. tråkigt nog finns det inget hav här, men men man klarar väl sig. nu ska jag gå och lägga mig, måste upp tidigt imorgon och ut och springa. god natt, eller rättare sagt god morgon för er del.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna