idag har vi bara legat i solen hela dagen och det har varit hur varmt som helst, man var tvungen att doppa sig i poolen var femte minut för annars pallade man inte att ligga i värmen. senare på eftermiddagen åkte vi till en mall för att shoppa och på nästan 2 timmar hann jag inte ens igenom hela forever 21. den var enorm och jag blir helt exalterad när jag kommer in i affären. så det var den ända affären jag hann med idag. eller hann med och hann med, jag hann ju inte ens med den. så vi får åka dit imorgon också innan det bär av vidare till reno.

 

efter shoppingen drog vi till en kompis som bor här och grillade. det blev stek, potatis, majskolvar och super god cesarsallad. jag älskar maten här i usa, den är bäst! nu är klockan mycket och jag är hur trött som helst. ögonlocken bara hänger, så jag måste borsta tänderna och sen gå och lägga mig. godnatt eller som igår, god morgon för er del. puss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna