jätte dålig kvalitè, jag vet. men pappa har med sig systemkameran så jag hade inget annat val. men det är ju bättre än ingenting iaf, idag ska vi åka till peppermill hotellet där vi ska spendera de 3 kommande dagarna. det lär bli mycket sol, bad, shopping och hängandes med amerikanerna.

 

nu kom pappa precis hem så äntligen kan vi dra och köpa frukost på wholefoods förhoppningsvis. my favorite store! allt är så fräscht och nyttigt där, det gillas. hoppas vi träffar på ett lacrossegäng igen också, ni skulle sett igår. det kom en buss på rastplatsen där vi stannade och ut kom typ 100 snygga killar och de tog aldrig slut ledet bara fortsatte och fortsatte och jag bara satt och smälte haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna