jag har lite bildbrist just nu men hoppas att det duger iaf. ligger just nu på hotellrummet i reno. vi kom hit för några timmar sedan och var och åt jätte god mat på en restaurang. bor just nu på ett litet hotellrum med en dubbelsäng och en bäddsoffa + typ 8 stora resväskor och här inne sover det 6 personer. tur att vi uppgraderar oss imorgon till mer lyx och större rum.

 

jag längtar jätte mycket tills imorgon, det ska bli så roligt att få träffa killarna från kryssningen igen. för jag tror inte att de två tjejerna skulle med. men det är sånt som märks. annars så har vi mest åkt bil idag, bland annat förbi lake thao där mina föräldrar gifte sig. nej, nu är det dags att sova godnatt från californien puss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna