dagens outfit looked like this, kjolen är ifrån hennes och mau och spetslinnet ifrån forever 21 and that’s it. annars så kom jag på en till as bra sak med usa och det är att ben and jerry glassen är hur billig som helst till skillnad mot för sverige. vi hittade en stor burk för endast 2 dollar vilket motsvarar 16 svenska kronor. i sverige kostar fan en liten burk typ 45 spänn. i sverige är det verkligen dyrt.

 

jag är verkligen helt förälskad i usa och jag ska verkligen plugga här efter gymnasiet, fatta så jävla roligt. jag funderar faktiskt också på att flytta hit sen, jag blir helt såld på alla amerikanska hus. de är så pampiga, annourlunda och helt makalösa. och allt som har med usa att göra, livet verkar så lätt här. nej nu måste jag verkligen sova haha, skulle gjort det efter förra inlägget men så blev det inte. puss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna