jag är ledsen för att jag inte bloggade någonting igår, men jag hade fullt upp hela dagen. vi låg nere vid poolen i stort sätt hela dagen, sen drog vi på restaurang och åt mat och sen hängde jag och amanda med killarna från kryssningen och så träffade vi några andra tjejer och killar. och jag säger bara jag älskar amerikaner! speciellt amerikanska killar, fan jag vill inte åka ifrån hotellet redan idag, det suger .. men jag får väl tänka positivt jag får ju träffa dom nästa år i januari igen och kanske i oktober om jag lyckas övertala mamma och pappa att jag ska få följa med hit till usa då också. det skulle vara grymt isf.

 

idag blir det väl att ligga vid poolen, träffa alla igen och säga hejdå och sånt. och sen ikväll runt 9 så drar vi till yellowstone, något jag inte ser fram emot. det är någon nationalpark. men vi får se det kanske är jätte häftigt, jag brukar ju underskatta saker och ting. nej nu ska jag smörja in mig med sunscreen och snart äta frukost. vi hörs kanske ikväll, det beror på om jag hinner sätta mig vid datorn innan vi åker. puss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna