yes, då var vi påväg mot yellowstone och jag är faktiskt lite nervös. det var en man som blev dödad av en björn häromdagen. och man bara shit? det är ju på egen risk som man tar sig in där. men men annars så spenderade jag största delen av dagen igår med alla grabbarna. det var hur roligt som helst och jag kan inte vänta tills kryssningen. vi badade typ hela kvällen och sen drog vi på restaurang och sa hejdå till varandra, jag hatar att säga farväl. för vissa av dom där killarna kommer jag aldrig mer träffa. men tur som är så är det dom bästa som jag förhoppningsvis kommer få träffa igen.

 

nej herregud nu måste jag dra, vi har en lång bilresa framför oss och som vanligt så sitter alla och väntar på mig bara för att jag ska blogga. nästa gång jag får tillgång till dator ska jag förmodligen lägga in en film från helgen. ha det bra puss på er sötisar

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna