okej då har jag befunnit mig en dag i vildmarken. då återstår bara en dag till. men jag måste säga att jag verkligen är glad att jag varit i yellow stone för det är så jäkla häftigt. för det första så är området ENORMT och det är en massa olika naturer, det är berg, gran canyon liknande stup, vattendrag, tät skog, stora platta ytor och dalar. sen är chansen att se björn rätt så stor och jag har sett 4 vilt levande björnar vilket jag tycker är jätte coolt. jag har inte sett en vilt levande björn förut och idag har jag sett 4, fatta?! ja, sen finns det värsta coola hålen i marken som liksom kokar, det kokar alltså i marken och de sprutar upp vatten i dom där hålen och ånga som luktar ägg fis.

 

hela yellow stone är ju en vulkan typ eller något och om den skulle få utbrott så kommer det bli jordens undergång. och det var jätte häftigt för det finns ett sånt där hål i marken som får utbrott var 92e minut, så vi var där och kollade på det utbrottet också. sen har vi sett gyskonoxar eller vad dom heter också, dom ska man inte gå närmare än 25 meter och vi åkte en halv meter ifrån dom haha. mamma och mormor fick lite panik och jag, syrran och pappa filmade och fotade som galningar.

 

nej nu ska jag ta och lägga mig, det är sent och vi ska upp jätte tidigt imorgon för att åka dit igen och försöka se mer björn och förhoppningsvis varg. till en början var ju jävligt skeptisk till det här men efter att vi sett första björnen så blev allt jätte spännande. vi var helt till oss när vi såg björnen att vi ställde oss på en mur som på andra sidan stupade rakt ner hur högt som helst. när vi gick ner sen fattade vi inte riktigt hur fan vi kunde ställa oss där uppe bara för att se en björnen när vi kunde typ dött haha. man fick svindel bara man kollade ner.

 

bilder och filmer kommer någon annan dag jag har verkligen inte tid med det just nu, det kommer vara rätt mycket som händer nu den senaste veckan men ni får ha överseende med det. men innan jag ska sova så lägger jag in en länk till en film som dante min kompis från kryssningen, som också var i reno har gjort. puss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna