okej, videon blev sämst men det är ändå något. jag har fan suttit med den här jävla videon hur länge som helst och den har försvunnit, programmet har hackat och den har inte funkat att ladda upp på youtube men äntligen så har det löst sig och jag fick byta ut någon liten filmsnutt för att den andra försvann.

 

jag lovar er massa mer videor så småning om, antingen nu när vi kommer till reno eller när jag kommer hem till sverige igen om ca en vecka. för vi har filmat en massa så det ska nog bli bra. nu måste jag lägga mig i den äckliga och trånga sängen på det äckliga hotellrummet. men så går det om man har åkt igenom öknen i hundra timmar precis som många andra, då alla hotellen är fulla, då får man ta det första bästa, that’s it.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna