en bråkdel av bilderna vi tagit från de senaste 2 dagarna, jag känner mig som värsta naturnörden nu när jag lägger in dom. men ville bara visa hur fint yellowstone är och vilka djur vi har sett. den där grizzly björnen såg vi imorse och det var hur coolt som helst när den bara luffsade över vägen. annars idag har vi åkt bil i 12 timmar, käkat frukost på donken och middag på pizza hut. jag känner mig fet och äcklig och ser fram emot morgondagen då vi kommer tillbaka till reno och till peppermill.

 

alla andra sover som vanligt och jag bloggar för fullt. snacka om att det varit krångligt idag med devote för mig, men men det är sånt man får ta. nu tänkte jag bara lägga upp en video från helgen i reno och sen gå och lägga mig. så god natt eller god morgon för er del som sagt. puss

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna