sorry för riktigt dåligt bloggande de senaste dagarna men jag har inte haft tillgång till internet. nu äntligen har vi det och äntligen så ska vi stanna i fyra dagar i chico för att bara sola, bada, äta god mat och shoppa. vi har spenderat 72 timmar i bil de här två veckorna, det är sjukt. just nu hatar jag att sätta mig i bilen haha.

 

på bilderna ovan ser ni det ja köpt det senaste dagarna + ett läppglans. nej nu måste jag kila. jag får blogga mer senare för vi ska ut till poolen nu och steka lite. förövrigt så saknar jag er alla där hemma och har lite hemlängtan faktiskt, jag saknar också amerikanerna sjukt mycket och kan knappt bärga mig till kryssningen i januari. fy fan vad roligt det ska bli. nej nu ska jag kila, pusss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna