JA, så där såg gårdagens outfit ut. inga faceshots här inte! glad midsommar på er alla söta och rara, jag är lite sur för att jag inte fick fira midsommar hemma, men det är rätt nice att ligga och svettas vid poolen i californien också. nu ska jag fixa mig lite och sen drar vi till en mall och shoppar. jag tänkte göra lite videos där så ni får se hur en typisk mall ser ut här i usa.

 

annars så är allt toppen här, vi har haft fint väder varenda jävla dag inte ett moln så långt ögat kan nå. det är lite sjukt faktiskt jag aldrig varit med om att det har varit fint väder varje dag på en semester så det är nice. tråkigt bara att vi åkt så jävla mycket bil haha. men men, jag ska inte klaga. hoppas ni haft en bra midsommar då, puss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna