under min lilla trip i reno när jag lärde känna några mer amerikanska grabbar så fick jag några konstiga frågor angående mig och sverige (som för dom verkar vara planeten mars?!) jag tänkte räkna upp några roliga jag har fått.

 

* finns det snabbmatsrestauranger i sverige?

* vet du hur man spelar basket?

* pratar du flytande svenska?

* har ni sporter i sverige?

* lär ni er att simma i sverige?

* åkte ni bil hit?!

 

haha, ja det var några roliga frågor jag fått. herregud, ibland undrar man ju. pratar du flytande svenska? eeh, nae. pratar du flytande engelska? va fan tror du liksom haha. aja, det är det här som är så roligt med att träffa andra människor ifrån andra länder och andra kulturer. det är roligt att man kan lura dom också, jag lurade killarna att vi inte fick prata med någon under skoltid utan var tvungna att vara helt tysta, och att vi inte hade något godis i sverige haha.

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna