nu är klockan 12 på natten här och det är dags att sova. idag har vi legat vid poolen och vid floden och badat och solat och på kvällen drog vi och grillade. sen när vi kom tillbaka tog jag och syrran ett långt kvällsdopp i poolen, det var sjukt varmt ute så det var jätte skönt. sen poppade vi popcorn och myste lite.

 

imorgon blir det nog också en hel del sol och bad förhoppningsvis, och hoppas att det inte blir för varmt som det varit idag. jag förstår varför det finns så mycket träd här i chico, det är ju hur varmt som helst, man var seriöst tvungen att doppa sig var 3:e minut, annars svettades man ihjäl eller så fick man huvudvärk. men det var det värt för jag har verkligen blivit lite brownie idag, det gillas!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna