OKEJ, jag tycker att det syns ganska väl att jag hade på mig det här för några dagar sen. det märker man på hudfärgen, jag är lite mer brownie nu som sagt. hm, vad mer ska jag säga nu när jag ändå är igång? jo, min syrra är inget bra att mucka med, slår man henne lite löst på armen så får man ett tusen gånger värre slag i ansiktet typ. hon är helt otrolig, och envis. nej nu ska jag inte snacka skit om henne hihi.

 

kvällen var helt okej, mys vid poolen och jätte god mat. jag blev proppmätt och det blev ingen grillad korv för det var ingen av oss som orkade den. nehe, då var det dags för mig att nanna igen. varje gång jag bloggar så ska jag sova typ haha. men det blir ändring på det om några dagar då vi far hem. pusssssss

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna