har precis delat en stor och äckligt god ben & jerry med syrran, nu sitter jag på hotellrummet. gick ut för att bättra på brännan lite, men gick in lika fort. jag orkar inte ligga ute i solen, det tär på krafterna. så nu diggar jag musik istället och tänkte blogga lite. ikväll ska vi nog också grilla lite tror jag och sen shopping.

 

det är bara tre dagar kvar här nu tror jag eller något sånt. jag vill hem fast ändå vill jag inte hem. jag skulle jätte gärna vilja stanna hela sommaren, lära känna en massa härliga amerikaner, hänga med på baseball matcher, gå i ett cheer lag, åka på maller hela kvällarna, hänga på stranden och allt annat. jag är så jävla sugen på att åka ta ett sabbatsår nu i gymnasiet, men jag vill ju så gärna ta studenten och allt med min årskull liksom. det är ett svårt beslut alltså.

 

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna