okej, det här gick snabbare än jag trott. det är visst sista dagen idag, jag har shopping panik för det är så mycket som jag måste ha som jag inte har hittat och så har jag lite solnings panik, jag vill bli brunare!! men jag får ta det här med en nypa salt och göra det bästa av situationen, ååh så vuxen jag lät nu. nej då, men nu ska vi packa och sen ska vi ligga i solen och jäsa idag + shoppa senare ikväll.

 

det ska bli skit roligt att komma hem och träffa alla, för jag saknar allihopa jätte mycket. men bara så att ni vet så blir det nog ingen uppdatering på tisdag och onsdag. jag tror att jag kommer hem på onsdag för er del. vet inte riktigt, det är så krångligt med tidsskillnaden, det skiljer ju trots allt 9 timmar liksom. nej nu ska jag ut, pusss

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna