flygresan gick hur bra som helst och den gick jätte fort. vad har hänt? jag brukar alltid tycka att dessa långa flygresor över atlanten brukar ta hundra år. annars så har jag jätte ont i magen och känner mig lite illamående, det är även en av våra resväskor som försvunnit. det fanns nästan bara chokladkakor där i (mammas jobb) men varken jag eller någon annan har någon aning om vad mer vi stoppade i där. så det kan vara något som är borta?! först trodde jag att det var min sminkväska och jag blev lite panikslagen men den var det inte som tur var.

 

nej, nu måste jag duscha, göra ansiktsmask, måla naglar, göra hårinpackning, raka benen och allt sådant. känner mig jätte ofräsch efter dagens/gårdagens flygresa. vi hörs kanske senare ikväll med en bild på allt jag köpt och ungefärlig summa. det var någon av er som ville se det, och jag gör ju allt för er, så det ska jag fixa. puss puss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna