Äntligen börjar det likna något i min resväska. Det ser inte ut att vara så mycket, men den är rätt djup kan jag lova. Alltså vår familj är ju så sjuka när det gäller packning, vi har med oss hundra miljoner grejer kan jag lova. Min handväska som är riktigt BIG är liksom full med smycken och skor och liknanade just för att jag inte får plats. Och vi har med tomma resväskor för att vi ska kunna shoppa massvis med kläder.

 

Ni skulle ju ha sett förra gången när vi skulle hem ifrån usa, då hade jag liksom chokladbitar proppad i hela min handväska och hela familjen hade sammanlagt med sig 100kg choklad hem. Taxichauffören trodde vi skulle flytta just för att vi hade så många och stora väskor och fatta vad dom i tullen borde tänkt liksom när dom såg chokladen?! Typ oj, vilka EXTREMA chokladälskare? En väska blev ju tagen för de trodde att det var knark typ.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna