Jag har fått väldigt många förfrågningar angående den här resan och så och tänkte att nu reder vi ut det här en gång för alla då många tror att jag ska åka kryssning ifrån Sverige till Usa, liksom över HELA ATLANTEN vilket inte riktigt stämmer för det skulle typ ta flera veckor, månader? Ja jag vet inte. Såhär är det i varje fall.

 

Först åker vi med flyg till Florida, Miami närmare bestämt där vi ska spendera några dagar. Därefter åker vi hyrbil ner till Fort Laurdale där kryssningen avgår och är där i några dagar (Detta blir samanlagt 1 vecka). Sen åker vi på kryssning i Östra Karibien i en hel vecka. Vi kommer stanna på platser som Bahamas och St. Thomas men man spenderar väldigt mycket tid på båten också vilket är jätte roligt. Det känns verkligen inte som att man är på en båt och det finns allt på den där båten också. Bio, massor av pooler, ett stort gym, en fejk central park, shoppingstråk, restauranger, ishall, klättervägg, minigolfbana och ja väldigt mycket. Kryssningen är verkligen något utöver det vanliga kan jag lova er. Och varje kväll så går man och äter middag i ”the dining hall”. Du får äta hur mycket du vill, helt gratis! Det är sjukt vilka buffér det finns med allt du kan tänka dig.

 

På båten blir man aldrig rastlös vilket man tror att man blir på en kryssning liksom. Men det blir man inte, det finns så sjukt mycket att göra och det är sååå skönt att ligga och sola på däck då det blåser varma vindar hela tiden. Sen är det sjukt kul att man liksom är ”fast” på båten mycket av tiden. Vilket gör att man lättare kan träffa vänner och så. Det finns även en massa shower och liknande man kan gå och titta på.

 

Hoppas ni fått en liten bättre inblick i hur det är. Först tänkte jag att det skulle bli liksom långtråkigt att åka på kryssning i en hel vecka. Men det var det inte! Jag hann inte ens göra allt jag ville göra…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna