Jag är röd som en tomat och det har jag fått uppmärksamhet för idag kan jag lova. Det var sjukt roligt i sawgrass mills när en kille som sålde smink bara ”Hey girl, i like your red face” Jag sa inget, log lite och fortsatte gå och då ropar han ännu högre efter mig ”Ey, I like it”, jag forsätter gå och så skriker han ”I like it, i like it, i like it” efter mig. Och där höll jag på att dö av skratt.

 

Det är nog dags att sova nu, och ni går upp istället. Det känns bra! Vi har ändrat resan lite så imorgon ska vi åka till ner vackra napels och bo på ett hotell vi bott på flera gånger tidigare som är jätte mysigt + att vi får se den vackra solnedgången. Så jag måste vara utvilad inför morgondagen, puss!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna